Willems-Automotive is een RDW erkend bedrijf dat inkoop/verkoop van auto`s doet.  Onze doelstelling ligt in het sportieve segment van auto's. hier zijn wij ook in gespecialiseerd. Dit houd in: Leuke sportief uitziende hatchbacks. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. 

Door de jaren heen hebben wij genoeg ervaring opgedaan om altijd mooie en vooral kwalitatief goede auto's aan te bieden. Wij kunnen u ook service bieden in het zoeken en uiteindelijk aanschaffen van een auto, dit doen we doormiddel van de importservice. Wij nemen in dit geval al het werk uit uw handen en realiseren uw droomauto.

Door directe samenwerking met verschillende merk-garages bieden wij altijd een service en kwaliteit die u van een dealer kan verwachten.

Door onze specialiteit in het sportieve segment zijn wij ons ook gaan focussen op de software van de auto's. Hierdoor bieden wij ook de dienst 'Chip-Tuning' aan. Wij werken met professioneel en goedgekeurde apparatuur van autotuner-tool. Wij kunnen uw auto verschillende tunes leveren, kijk hiervoor op onze 'CHIPTUNING' pagina.

 

Willems-Automotive

- Sportieve auto's

- Uw droomauto realiseren

- Importservice

- Chiptuning op maat 

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem in alle tijden gerust contact met ons op!